Asuminen

Tampereen kaupunki hakee yrityksiä kehittämään uudenlaisia ratkaisuja asumisen haasteisiin. Ratkaisuja kehitetään Tampereen kaupungin Koklaamossa yhteiskehittämisen menetelmin. Hakuaika Koklaamoon päättyy 25.2.2018. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella.

Yhteiskunnan muuttuessa myös kodit ja asumisen tavat muuttuvat vastaamaan ihmisten arvoja ja tarpeita. Koklaamossa kehitetään uudenlaisia palvelu- tai tuotekonsepteja, jotka voivat liittyä esim. yhteisöllisyyteen, kierto- ja jakamistalouteen, naapurustoviestintään, liikkumiseen, rakentamiseen tai älykodin teknologiaan.

Koklaamossa ei suunnitella loputtomiin, vaan ideoita kokeillaan käytännössä. Kokeilut toteutetaan ketterästi ja kevyesti, joten Koklaamossa on riskitöntä kehittää villejäkin ideoita.

Koklaamoon tulevalta yritykseltä vaaditaan sitoutumista neljään työpajaan sekä lujaa tahtoa kehittää omasta ideaansa eteenpäin. Vain näin Koklaamosta saa kaiken hyödyn irti.

 

Koklaamon hyödyt yrityksellesi:

– tuote- tai palvelukonseptin kehittäminen monialaisessa tiimissä

– asiakasymmärryksen lisääntyminen

– verkostoituminen kaupungin ja muiden alojen asiantuntijoiden kanssa

– yhteiskehittämisosaamisen syventyminen

 

Työpajat:

Koklaamossa on maaliskuussa kolme työpajaa. Neljännen työpajan aika sovitaan myöhemmin. Työpajat järjestetään Tampereen kaupungin keskusvirastotalolla ja pääkirjasto Metsolla.

Työpaja 1 – maanantai 5.3. klo 9-12

Työpaja 2 – torstai 8.3. klo 9-12

Työpaja 3 – keskiviikko 14.3. 9-12

Työpaja 4 – sovitaan myöhemmin

 

Infopaketti asumisen Koklaamosta